torstai 13. tammikuuta 2011

6 viikkois kuvat

Otettiin Heidin kanssa pennuista nyt jo 6 viikoiskuvat, kun Heidi on v-lopun muualla. Kuvan yllä pennun suurinpiiretinen paino (talousvaaka ei enää riittänyt), nimi ja mitä nimi tarkoittaa :)
Kaikki kuvat: Heidi Pernu

Something Like Army Brat "Ross"
(Kapiaisen kakara)
3400g


Something Like Against All Odds "Rachel"
(Vastoin kaikkea todennäköisyyttä)
2700g


Something Like Action Plan "Chandler"
(Toimintasuunnitelma)
2700g


Something Like All The Way "Phoebe"
(Loppuun saakka)
3000g


Something Like Adessive Case "Monica"
(Ulko-olento)
2300g


keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Pennut rekisteröity

Nyt täytyy kyllä antaa Kennelliitolla 10 pistettä ja papukaijamerkki! Pennut sirutettiin sunnuntaina 9.1.2011 ja valmiit rekkarit oli meidän postilaatikossa keskiviikko aamuna 12.1.2011! Vajaa kolme päivää kesti rekisteröiminen, vau :)
Eilen illalla päätettiin Jussin kanssa, että Ross jää kotiin allekirjoittaneen uudeksi harrastustykiksi ja sen nimenä pidetään Ross. Jeij! :)
Muiden pentujen kodit päätetään pentutestin jälkeen, vaikka kyllä niistä jo aika vahvat aavistukset on.

sunnuntai 9. tammikuuta 2011

5 viikkoa

On ollut aikas menoa täällä torstaista lähtien :) Marianne ja Juha oli täällä pentuja katselemassa torstain ja perjantain. Koitettiin vähän vertailla pentuja, mutta ainakin vielä ovat kovin tasaisia ja jäämme odottamaan pentutestiä. Itselläni on kova stressi siitä, että kenelle minkäkin pennun luovutan kun aika tulee. Toivottavasti pentutesti tätä vähän helpottaa ja onhan minulla onneksi Juha ja Marianne apuna.
Pentuloisilla on nyt parin päivän aikana kehittynyt saalisviettiä ja tasitelutahto ON kova :) Eipä näiltä kyllä muuta odotettukaan, kun vanhempia katsoo! Aina kun  pennut heräävät päiväuniltaan, ne pääsevät koko asuntoon juoksentelemaan ja leikkimään. Tänään ne kävelivat jo omin jaloin pihallekin. Hepulit tulee parin tunnin välein, noin 4-5 kertaa päivässä ja hereillä ollaan jo 1-1,5h kerralla.  Yöt nukutaan edelleen klo: 23.00-09.30 kertaakaan syömättä tai vinkumatta. Kyllä siellä leikitään, mutta annetaan meidän nukkua ;)
Tänään kaverini Marjo (Nexocan SportDog) kävi pennut siruttamassa. Toimenpide oli nopeaan ohi ja pennut oli tosi reippaita. Marjo täytti heti sirunumerot OmaKoira-palvelussa, joten rekisteröiminen on yhden napin painalluksen takana. Teen sen huomenna :)
Kuvasin pentuja eilen hiukan, joten alla 5 viikois kuvia ja vielä viralliset nimet.

Something Like Army Brat
(Ross)





Something Like Against All Odds
(Rachel)





Something Like Action Plan
(Chandler)





Something Like All The Way
(Phoebe)





Something Like Adessive Case
(Monica)