lauantai 1. tammikuuta 2011

29 vrk

Niin se vuosi sitten vaihtui, ja minä vaihdoin sairauden mallia kuumeesta vatsatautiin... Oikein harmittaa kun en ole pystynyt antamaan pennuille enempää itsestäni viime päivinä!
Volyymi taso uhkaavasti nousee pentulassa, mitä enemmän saavat pyöriä pentulan ulkopuolella ;) Tahto on kova, mutta huutamalla asiat ei etene, edes pennuilla.
Ruokailussa ollaan maisteltu jo jauhelihaa, raejuustoa, piimää ja kermaviiliä nappuloiden seassa. ruokahalu ON kova! Ulkona ollaan käyty ihan pieniä pätkiä kaksi kertaa päivässä. Huomenna olisi tarkoitus alkaa käymään useammin, jos olen jo kunnossa. Vuosi vaihtui meillä rauhallisesti, oltiin Jussin kanssa kotona. Jesper pelkää paukkuja, joten sitä en yksin jätä. Pennut eivät huomanneet mitään paukkuja, vaikka ihan melkein meidän takapihalla jotkut niitä paukutti.
Jesper-setä on kiva kaveri ja sen perässä tepastellaan ja sen kanssa tykätään leikkiä :) On se hienoa katsoa, kun 35kg koira leikkii niin sievästi pikkuisten kanssa.
Pentuvieraita on käynyt muutama, mutta tietysti sairasteluni rajoittaa tätäkin. Noh, ensi viikolla sitten tuleekin jo enemmän.
Alla niitä kuvia joita lupasin, mutta ovat nyt sitten jo 4 viikkois kuvat :) Sitten on muutama video isosta murusta ja pikku muruista.

Ross

Rachel

Chandler


Phoebe


Monica


Chandler ja Phoebe

Phoebe ei tajua, että portti on jo auki

Videot:

 

torstai 30. joulukuuta 2010

27 vrk

Päivitykset jääneet vähiin ja kuvia saatte edelleen odottaa :) Olen kipeänä, ja touhuan vain pakolliset, että paranenkin pian... Tiistaina siskon poika Eemil 3wee, oli meillä yökylässä, hän kun rakastaa meidän pikkupentuja. Pennut saivat siis ison annoksen lapsiin totuttelua.
Meillä yöt nukutaan ruokailematta ja huutamatta. Sen kuulen, että pennut jossain vaiheessa herää leikkimään kun sanomalehdet rapisee ja joku välillä murisee. Onpas helppoja pentuja. Aamulla tosin noin yhdeksän aikaan kun herään, niin pennut alkavat huuto konsertin, että nyt sitä nappulaa ja heti! Mutta "nukkuvat" siis noin 10tuntia hiljaa huoneessaan. Päivisin meno onkin sitten vähän hurjempaa, ja Ikean "agility"putki on kovassa käytössä ;) Pennut syövät nyt päivän aikana 3dl pentunappulaa ja imevät Liinulta maitoa vielä noin 4-5 kertaa päivässä. Liinu ei ole ollut innoissaan imettämisestä enää sen jälkeen kun pennut saivat hampaat.
Tänään aamulla klo: 09.30 pistin kaikki pennut pyykkikoriin ja kannoin ulos. Pakkasta -9, joten oltiin ulkona hurjat 3minuuttia :) Reippaimmin maailmaa lähti tutkimaan Monica, Ross ja Phoebe. Ovat kyllä todella tasaisia pentuja kaikki. Ross ja Phoebe taitaa olla dominoivimpia ja Monica sellainen viiropää, joka vaan juoksee. Mutta kaiken kaikkiaan tulee varmaan olemaan aika vaikea päättää kuka menee minnekin kotiin, kun ovat niin samalla linjalla. Onneksi Marianne ja Juha auttavat minua tässä asiassa!

maanantai 27. joulukuuta 2010

24 vrk

Pennut ovat saaneet vieraita jo paljon. Eilen kävi kummisetäni perheineen ja tänään treenikaveri Hanna ja siskoni Mia 2 poikansa kanssa sekä mein äiti. Laajennettiin Mian kanssa pentula koko huoneeseen, nyt on penneleillä tilaa mellestää. Vesikippo tuntuu olevan ennemminkin tassunpesuallas!

Pentujen painot 24 vrk
Ross: 1710g
Rachel: 1523g
Chandler: 1556g
Phoebe: 1537g
Monica: 1241g

Vieraita pentulassa

Mian poika eemil 3wee ja Chandler sylissä

Uusi laajennettu pentula

Monica, Ross ja Phoebe myllertää uudella pedillä

Chandler komistus

Rachel tutkii