lauantai 1. tammikuuta 2011

29 vrk

Niin se vuosi sitten vaihtui, ja minä vaihdoin sairauden mallia kuumeesta vatsatautiin... Oikein harmittaa kun en ole pystynyt antamaan pennuille enempää itsestäni viime päivinä!
Volyymi taso uhkaavasti nousee pentulassa, mitä enemmän saavat pyöriä pentulan ulkopuolella ;) Tahto on kova, mutta huutamalla asiat ei etene, edes pennuilla.
Ruokailussa ollaan maisteltu jo jauhelihaa, raejuustoa, piimää ja kermaviiliä nappuloiden seassa. ruokahalu ON kova! Ulkona ollaan käyty ihan pieniä pätkiä kaksi kertaa päivässä. Huomenna olisi tarkoitus alkaa käymään useammin, jos olen jo kunnossa. Vuosi vaihtui meillä rauhallisesti, oltiin Jussin kanssa kotona. Jesper pelkää paukkuja, joten sitä en yksin jätä. Pennut eivät huomanneet mitään paukkuja, vaikka ihan melkein meidän takapihalla jotkut niitä paukutti.
Jesper-setä on kiva kaveri ja sen perässä tepastellaan ja sen kanssa tykätään leikkiä :) On se hienoa katsoa, kun 35kg koira leikkii niin sievästi pikkuisten kanssa.
Pentuvieraita on käynyt muutama, mutta tietysti sairasteluni rajoittaa tätäkin. Noh, ensi viikolla sitten tuleekin jo enemmän.
Alla niitä kuvia joita lupasin, mutta ovat nyt sitten jo 4 viikkois kuvat :) Sitten on muutama video isosta murusta ja pikku muruista.

Ross

Rachel

Chandler


Phoebe


Monica


Chandler ja Phoebe

Phoebe ei tajua, että portti on jo auki

Videot:

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti