torstai 7. lokakuuta 2010

17 juoksupäivä

Tänään vietiin Herra C takaisin Kotiin, Helsinkiin. Siellä häntä jo kovasti odoteltiin :)
Sitä ennen kuitenkin lemmenpari päätti ulkona aamulla hoitaa vielä kertaallen homman. Tällä kertaa ihan ilman apuja. Olivat nalkissa noin 30min, huh! Tässä vähän kuvia...

Ensin vähän poseerausta...
Sitten alkoi painiminen...
Itse aktin aloittaminen...
Ja loppusilaus :)



keskiviikko 6. lokakuuta 2010

16 juoksupäivä

Tänään oli aika oppikirjamainen suoritus Liinulta ja Coxilta. Astumisen jälkeen olivat nalkissa noin 20min ja Liinu huusi kuin syötävä koko astumisen ajan. Huomenna Herra C lähtee kotiin Helsinkiin ja me jäämme tänne jännäämään 4viikoksi, että päästään ultraan :)

tiistai 5. lokakuuta 2010

15 juoksupäivä

No tänään sitten näköjään oli hyvä päivä astua :)
Aamulla pistin koirat samaan huoneeseen, kokeillaakseni missä mennään. Coxi kävi liinun selkään heti, mutta ei osunut sinne minne pitää. Soitin ihmiselle joka hoitaa astutuksia melkein työkseen, ja hän tuli paikalle klo: 19. Päästettiin taas koirat samaan huoneeseen, ja 10min myöhemmin koirat olivat kiinni toisissaan, mutta vain hyvin lyhyen aikaa. Apurini piti niitä kiinni toisissaan muutaman minuutin. Liinu oli tämän jälkeen aivan kauhuissaan ja vain nuoli takapäätään, päätetttiin antaa sen toipua tästä ja koitetaan toisen kerran huomenna. Mutta tavarat meni siis sinne minne piti, joten on tosi hyvä fiilis ;)

maanantai 4. lokakuuta 2010

14 juoksupäivä

Tänään käytiin Turussa progetestissä, kun on niin hiljaista täällä tuo koirien oleminen ;) Testi näytti 3,4, eli aikaisessa ollaan. Coxi on ollut täällä keskiviikosta asti. ELL sanoi, että jos ei torstaihin mennessä mitään tapahdu, niin tehdään keinosiemennys.