sunnuntai 9. tammikuuta 2011

5 viikkoa

On ollut aikas menoa täällä torstaista lähtien :) Marianne ja Juha oli täällä pentuja katselemassa torstain ja perjantain. Koitettiin vähän vertailla pentuja, mutta ainakin vielä ovat kovin tasaisia ja jäämme odottamaan pentutestiä. Itselläni on kova stressi siitä, että kenelle minkäkin pennun luovutan kun aika tulee. Toivottavasti pentutesti tätä vähän helpottaa ja onhan minulla onneksi Juha ja Marianne apuna.
Pentuloisilla on nyt parin päivän aikana kehittynyt saalisviettiä ja tasitelutahto ON kova :) Eipä näiltä kyllä muuta odotettukaan, kun vanhempia katsoo! Aina kun  pennut heräävät päiväuniltaan, ne pääsevät koko asuntoon juoksentelemaan ja leikkimään. Tänään ne kävelivat jo omin jaloin pihallekin. Hepulit tulee parin tunnin välein, noin 4-5 kertaa päivässä ja hereillä ollaan jo 1-1,5h kerralla.  Yöt nukutaan edelleen klo: 23.00-09.30 kertaakaan syömättä tai vinkumatta. Kyllä siellä leikitään, mutta annetaan meidän nukkua ;)
Tänään kaverini Marjo (Nexocan SportDog) kävi pennut siruttamassa. Toimenpide oli nopeaan ohi ja pennut oli tosi reippaita. Marjo täytti heti sirunumerot OmaKoira-palvelussa, joten rekisteröiminen on yhden napin painalluksen takana. Teen sen huomenna :)
Kuvasin pentuja eilen hiukan, joten alla 5 viikois kuvia ja vielä viralliset nimet.

Something Like Army Brat
(Ross)





Something Like Against All Odds
(Rachel)





Something Like Action Plan
(Chandler)





Something Like All The Way
(Phoebe)





Something Like Adessive Case
(Monica)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti