torstai 27. tammikuuta 2011

Blogin päätös

No niin, se olisi sitten pentula täysin vaiennut ja aika päättää tämä pentublogi. Pentublogi jää nettiin katseltavaksi ja luettavaksi vielä jatkossakin. Something Like A-pentujen elämää voi seurata luonnollisesti jatkossa kotisivuiltani.
Kaikki pennut menivät mitä parhaimpiin koteihin ja alku uusissa kodeissa on sujunut loistavasti! Pennut ovat aloittaneet tutustumaan jo maailmaan, osa käynyt ratikka-ajelulla, toiset agilitymaneesilla, kaupunkikävelyillä yms. Ihanan aktiivista porukkaa. Muutamat ovat jo aloittaneet ihan tottistreenitkin ;)))

Kiitoksia vielä!
Ensiksi haluan kiittää Mariannea ja Juhaa, että sain käyttää niinkin mahtavaa urosta kuin Coxi on. Ihan jokaisen kasvattajan kasvatus-"ura" ei ala näin mahtavalla yhdistelmällä :) Lisäksi kiitos tuesta, mielipiteistä ja avusta! Odotan innolla yhteisiä kisareissuja yms :)
Kiitos siskolleni Mialle, joka ehkä eniten ymmärsi kuinka tärkeä ja odotettu tämä pentue minulle on. Tukesi oli korvaamatonta!
Kiitos Charlottalle ja Heidille synnytysavusta, ja synnytyksen jälkeisestä avusta :) Heidille kiitos myös pentujen kuvista! Ellulle ja äidille kiitos Jesperin hoidosta Coxin ollessa meillä astutusreissulla.
Kiitos kaikille sanomalehdistä ja lahjoista pennuille ;)
Lopuksi suurin kiitos rakkaalle Jussilleni, jonka en olisi ikinä uskonut hoitavan pentuja niin paljon kuin hoisi ja auttavan minua aina kun pyysin ja jopa ilman pyytämättäkin. Jussilla taisi olla kärsivällisyyttä pennuille jopa enemmän kuin minulla välillä, ja sain kuin sainkin pitää yhden kotona!

Jussi & Ross

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti