torstai 27. tammikuuta 2011

Blogin päätös

No niin, se olisi sitten pentula täysin vaiennut ja aika päättää tämä pentublogi. Pentublogi jää nettiin katseltavaksi ja luettavaksi vielä jatkossakin. Something Like A-pentujen elämää voi seurata luonnollisesti jatkossa kotisivuiltani.
Kaikki pennut menivät mitä parhaimpiin koteihin ja alku uusissa kodeissa on sujunut loistavasti! Pennut ovat aloittaneet tutustumaan jo maailmaan, osa käynyt ratikka-ajelulla, toiset agilitymaneesilla, kaupunkikävelyillä yms. Ihanan aktiivista porukkaa. Muutamat ovat jo aloittaneet ihan tottistreenitkin ;)))

Kiitoksia vielä!
Ensiksi haluan kiittää Mariannea ja Juhaa, että sain käyttää niinkin mahtavaa urosta kuin Coxi on. Ihan jokaisen kasvattajan kasvatus-"ura" ei ala näin mahtavalla yhdistelmällä :) Lisäksi kiitos tuesta, mielipiteistä ja avusta! Odotan innolla yhteisiä kisareissuja yms :)
Kiitos siskolleni Mialle, joka ehkä eniten ymmärsi kuinka tärkeä ja odotettu tämä pentue minulle on. Tukesi oli korvaamatonta!
Kiitos Charlottalle ja Heidille synnytysavusta, ja synnytyksen jälkeisestä avusta :) Heidille kiitos myös pentujen kuvista! Ellulle ja äidille kiitos Jesperin hoidosta Coxin ollessa meillä astutusreissulla.
Kiitos kaikille sanomalehdistä ja lahjoista pennuille ;)
Lopuksi suurin kiitos rakkaalle Jussilleni, jonka en olisi ikinä uskonut hoitavan pentuja niin paljon kuin hoisi ja auttavan minua aina kun pyysin ja jopa ilman pyytämättäkin. Jussilla taisi olla kärsivällisyyttä pennuille jopa enemmän kuin minulla välillä, ja sain kuin sainkin pitää yhden kotona!

Jussi & Ross

tiistai 25. tammikuuta 2011

Ja kotiin jää yksi

Ross toimii tästäkin eteenpäin nimellä Ross. Ross jää sitten taas tänne äitinsä ja kasvattajatätinsä hoivaan. Rossin perheeseen kuuluu siis minä (Janika), kihlattu Jussi sekä koirat Liinu ja Jesper. Rossin kanssa tullaan harrastamaan PK-hakua, PK-jälkeä, EK:ta, tokoa, agilityä ja näyttelyitä. Haaveena olisi saada Jussi pariksi viestiinkin :)


Chandlerin vuoro

Viimeinen lensi pesästä pois, eli Chandler alias Jasu lähti Espoon vilinään. Jasun omistaa Salla ja Jasun kaverina on 10wee Bordercollie narttu Ade. Aika isoihin saappaisiin astuu hänkin :) Jasun kanssa tullaan harrastamaan tokoa, agilityä ja ainakin kokeilemaan PK-lajeja. Muutamaan näyttelyyn eksynevät hekin :D Onnea Sallalle pennusta!


sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Phoebe uuteen kotiin

Phoebe toimii nykyään nimellä Cola. Cola lähti isänsä luo Helsinkiin ja astuukin aika isoihin saappaisiin ;) Colan omistaa Mariannen ja Juhan tytär Julia. Treeni- ja kisakentille Cola menee Mariannen ja Juhan ohjauksessa, suunnitelmissa ainakin PK-jälki, PK-haku ja toko. Näyttelyissä heitä näkee myös! Onnea uudesta perheenjäsenestä :) Haluaisin vielä kiittää Mariannea ja Juhaa ihan mielettömästä avusta ja tuesta tämän pentueen kanssa! Olette mahtavia :)

Monica uuteen kotiin

Monica tunnetaan tästä eteenpäin nimellä Halli, Aleksis Kiven runon "Laulu oravasta" mukaan. Hallin perheeseen kuuluu Elsa ja Antti. Elsan ja Hallin tulevaisuuden suunnitelmiin kuuluu tokoa, agilityä ja mahdollisesti PK-lajejakin. Koittakaahan pärjätä sen tirriäisen kanssa :)


Eilisiä ulkoilukuvia


 Chandler komistus


Monica





 Ross

Chandler


Pentujen painot

Vielä viimeinen punnitus ennen luovutusta ja mittarilukemat olivat seuraavat:

Ross 3,9kg
Rachel 3,3kg
Chandler 3,5kg
Phoebe 3,5kg
Monica 2,7kg